Konto och personuppgifter

Radera ditt Lyyja-konto

Här kan du permanent radera kontot även om du inte längre har tillgång till appen.

Raderingen går inte att ångra

Ditt konto, privata profil, gruppvisa medlemsprofiler, profilbild, push-token och individuella röster tas bort. Din användaridentitet tas även bort ur röstsammanfattningar och matcher.

Delade grupper och bostäder behålls för kvarvarande medlemmar. Bostäder som du lagt till kan finnas kvar utan kopplingen till dig. Om du äger en grupp med andra medlemmar överförs ägarskapet. En grupp där du är ensam medlem kan tas bort helt.

Raderingen omfattar också en begäran om borttagning av kontokopplad Google Analytics-data. Om den begäran inte kan accepteras stoppas kontoraderingen.